Pages

October 15, 2011

Dhwadasa Jyothirlinga Stothram / த்வாதச ஜ்யோதிர்லிங்க ஸ்தோத்ரம்

Image courtesy : Google search


சௌராஷ்ட்ரே சோமனாதம் ச
ஸ்ரீசைலே மல்லிக்கார்ஜுனம்
உஜ்ஜையின்யாம் மஹாகாளம் 
ஓம்காரம் அமரேஸ்வரம்
பரல்யாம் வைத்த்யநாதம ச
டாகின்யாம் பீம சங்கரம்
சேது பந்தே து ராமேசம்
நாகேசம் தாருகாவனே 
வாரனாஸ்யாம் து விஸ்வேஸ்வம்
த்ரயம்பகம் கௌதமீ தடே
கேதாரம் ஹிமவத் ப்ருஷ்டே
க்ருஷ்மேஸம்  ச சிவாலையே

----------------------------------------------------------

Sourashtre somanaatham cha
Sreesaile Mallikaarjunam
Ujjainyaam mahaakalm
omkaaram Amareswaram
Paralyaam Vaidyanaatham cha
daakinyaam beemasankaram
Sethu bande thu raamesam
Naagesam thaarukaavane
vaaranaasyaam thu viswesam
thryambakam gauthami thate
kedharam himavath brushte
grushmesam cha shivaalaye
 

No comments:

Post a Comment

Thank You Very Much for taking time to come here and adding your comment! It means a lot to me! :)